måndag, januari 03, 2011

nyår - maten

Jag delar upp nyårskvällen och natten på flera inlägg. Maten, lekarna, tolvslaget, festen. Så ni inte blir less på alla bilder. Hade massa bilder i systemkameran. I lilla kompakta. Och i iPhonen. Flera hundra bilder! 

 Till förrätt serverade storasyster och Robert en Västerbottensostbakelse
 med äpple och stjälkselleri på en botten av kavring, med ett berg av rom på toppen.

Varmrätten serverades av störrebror och Petra, och bestod
av en underbar rumpstek av rådjur, potatisterrin och en fantastiskt god sås.

Kära mor hade gjort en efterrätt, tobleronecheesecake med en botten
av chokladcookies toppad med hallon, riven toblerone och vispad grädde.
Jag skulle kunna ha nyårsafton varje dag i veckan.
 Men kanske med lite mindre vin än i lördags.
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Suss sa...

Kul att hon gjorde den förrätten! Den kommer från min blogg =)