Rara Mrs. Jackson frågade om pannacottapajen var eget recept. Hell no, googlade fram det på internet... o delar gärna med mig av det också!
.
Så här gör du:
.
1. Kör digestivekex och smör i en matberedare. Tryck ut blandningen i botten på en pajform eller i en bakform med löstagbar botten. Låt stå i kylskåpet medan fyllningen görs.
2. Lägg gelantinbladen i en skål med kallt vatten.
3. Häll grädde och socker i en tjockbottnad kastrull och sjud över svag värme tills sockret har löst sig.
4. Ta upp gelantinbladen ur vattnet, krama ur och vispa ner dem i grädden. Ta bort kastrullen från värmen och låt grädden svalna något.
5. Mixa hallonen med en mixerstav eller i matberedare till en puré. Rör ner Philadelhiaosten och hallonpurén i grädden. Vispa till en slät kräm och häll den i pajformen.
6. Låt pajen stå i kylskåpet i minst tre timmar, eller tills den har stelnat.
Servera med färska bär.
__________________________________________
Viktoria
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar