Pannkakor (plättar, tunnpannkaka, kalla det vad du vill) med hjortronsylt och grädde, en grymt god middag. Nyttig och bra. Däremot är jag kanske världens sämsta pannkaksgräddare. Men med säkerhet också den tjurskalligaste. Och elakaste. Jag svär, muttrar, surar. Och steker, steker, steker. Typ ett berg med pannkakor.
.
Gott blir det, men jag hinner oftast bli alldeles för förbannad på stekandet för att verkligen kunna njuta av middagen sen.
__________________________________________
Viktoria
2 kommentarer:
Du kan få gå på kurs hos mig. Jag är förmodligen en av de bästa i Sverige på att steka pannkakor. Jag skojar inte! Fråga Annika om du inte tror på mig.
Pannkakor och rödvin, det är grejer det.
Men nu gör du mig besviken, det heter plättar!!!
Du som norrlänning ska kunna sånt...
Skicka en kommentar